Sorbo Logo

Sorbo is uw hulp in huis

Sorbo is al 50 jaar dè schoonmaakspecialist van Nederland. De producten zijn ergonomisch en innovatief, maar vooral effectief. Met onze hulpmiddelen wordt het een stuk makkelijker om het huis schoon te houden. Want we hebben tenslotte steeds minder tijd voor schoonmaken. Voor elke oppervlak en voor elke toepassing bieden wij een oplossing.

De producten variëren van de echte klassiekers, zoals de Sorbonettes en de houten afwasborstel, tot innovatieve nieuwe producten zoals de Quick & Easy afwasborstel en de Click-on douchewisser. Ze vallen op door hun frisse kleuren, het strakke design en natuurlijk de uitstekende kwaliteit.

Sorbo Premium is een luxe lijn met innovatieve hulpmiddelen, zoals de Premium spraymop, de Premium raamwisset en een microvezel plumeau. Uniek aan de Sorbo Premium lijn is dat al deze accessoires gekoppeld kunnen worden aan een steel met een Quick Click systeem. Niet alleen kunt u eenvoudig wisselen van bijvoorbeeld spraymop naar plumeau, het bespaart ook veel ruimte in de schoonmaakkast.

Innovatieve producten

Kwaliteit

Trendy designs

Plezier in schoonmaken