Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid voorop

Wij stellen kwaliteit en veiligheid voorop. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze producten en partners. Dit doen we door te voldoen aan diverse normen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid of door ons aan te sluiten bij diverse instanties die certificeringen uitbrengen. Zodoende zijn wij in staat doeltreffende en verantwoorde producten neer te zetten.

brc

BRC

Het BRC voedselcertificaat biedt bedrijven de zekerheid bij de controle van voedselproductieprocessen, voedselproducten en –services, zoals verpakkingen en transport. BRC certificatie draagt bij aan het analyseren van risico’s en hoe deze risico’s het beste zijn te bedwingen om de voedselveiligheid te blijven waarborgen. Het BRC-certificaat heeft onder andere de volgende voordelen:

• Komt tegemoet aan de eisen van retailers;
• Aantoonbare garantie van voedselveiligheid;
• Verminderd risico en aansprakelijkheid;
• Creëert bewustzijn van voedselveiligheid binnen het bedrijf;
• Optimalisatie van bedrijfsresultaten.

Ons bedrijf voldoet aan de voedselveiligheidseisen zoals vastgesteld door het British Retail Consortium (BRC), volgens BRC Standard Storage and Distribution (Issue 3). Hierdoor voldoen wij aan de veiligheidseisen binnen de voedselindustrie. Dit certificaat is ook erkend door het Global Food Safety Initiative (GFSI), een internationaal partnerschap van retailers.

FSC®

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de oorsprong van de producten die ze kopen, hoe ze gemaakt worden, en wat de impact op de omgeving is. Dit maakt eco-keurmerken een doorslaggevend element in de keuze van consumenten en bedrijven.
Het Forest Stewardship Council® (FSC) is een internationale, niet-gouvernementele non-profitorganisatie dat in 1993 is opgericht om verantwoord bosbeheer te bevorderen. Dit doet het FSC door eisen te stellen aan bosbouwproducten, en deze te certificeren en te voorzien van een keurmerk, dat staat voor duurzaamheid. Het FSC-keurmerk toont de consument dat het product op duurzame, milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd is.

Wij streven ernaar duurzame en ecologische producten te maken die goed zijn voor mens en natuur. Wij bieden daarom diverse houten bezems, borstels en afwasborstels aan die gemaakt zijn van FSC® gecertificeerd hout.

FSC_C019622 NL