Wie wij zijn

Toonaangevend in schoonmaakproducten

Met meer dan 50 jaar ervaring is Nedac Cleaning toonaangevend op het gebied van sourcing en levering van hoogwaardige producten voor de schoonmaak. Wij bieden een ruim assortiment, bestaande uit eigen merken, premium merken en private labels. Onze productlijnen zijn zeer geschikt voor dagelijks commercieel gebruik. Daarnaast bieden wij ook producten die voldoen aan de eisen van sectoren die werken met HACCP-richtlijnen.

Bij Nedac Cleaning staat de klant centraal. Wij leveren dagelijks aan retail klanten en groothandels in Europa en ondersteunen de klant door een full-service pakket te bieden. Zo kunnen wij voorzien in logistieke oplossingen, category management, promotiemateriaal en schappenplannen op maat, opgebouwd uit verscheidene productlijnen en merken. Nedac Cleaning is onderdeel van de internationale handels- en distributie-onderneming Nedac Sorbo Mascot.

“Kwalitatief, gebruiksvriendelijk en efficiënt”

Het is onze missie om een nieuwe generatie schoonmaakartikelen te ontwikkelen. Voortdurend zijn wij op zoek naar de beste materialen en innovatieve technieken om zo efficiënt mogelijk schoon te maken.

Ons grootste en bekendste merk is Sorbo. Sorbo is al meer dan 50 jaar uw hulp in huis en biedt glanzend schone oplossingen voor elke schoonmaakklus. Wat het merk onderscheidt zijn de excellente kwaliteit, de stijlvolle en gebruiksvriendelijke designs en de levendige kleuren. Het Sorbo merk verandert continu en streeft ernaar de meest efficiënte oplossingen voor de schoonmaak aan te bieden.

Ons team

Het team van Nedac Cleaning bestaat uit specialisten met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van schoonmaken. De toegewijde category managers hebben een diepgaande kennis van onze producten en assortiment. Onze inkopers volgen innovatieve ontwikkelingen op het gebied van schoonmaken op de voet en hebben uitstekende sourcing vaardigheden die zij op de hele wereld inzetten. Onze gepassioneerde ontwerpers zorgen ervoor dat die vernieuwende ideeën omgezet worden in premium producten.

De betrokken Accountmanagers bouwen en onderhouden relaties met onze klanten. Onze Strategic Planner is verantwoordelijk voor de planning, bestellingen en het logistieke proces.

De pijlers van ons team zijn category specialisme, uitstekende sourcing en diepgaande productkennis. Dankzij onze kantoren in Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië zijn wij in staat om onze producten aan een internationale markt aan te bieden.